IMPORTANT: Comenzile plasate intre 1 si 6 mai vor fi procesate in data de 7 mai. Va multumim si va dorim sarbatori linistite!

Despre noi

Te invitam sa afli mai multe despre noi, despre istoricul si valorile Agromir, o afacere nascuta in Maramures.

2018

In ianuarie 2018 ia nastere proiectul AgroMir Store, unde se vinde „tat ce-i negru si rotund”, in special anvelope agricole si industriale.

In primul an de activitate, afacerea a avut 3 angajati care isi desfasurau activitatea intr-o hala de aprox. 100 mp, pe str. Miron Costin din Baia Mare. Vanzarile au avut loc preponderent in plan local.

In luna iulie, inregistram logo-ul AgroMir la OSIM.

agromir despre noi cauciucuri
agromir despre noi depozit
2019

Afacerea se dezvolta. Reputatia noastra de buni cunoscatori ai anvelopelor agricole si industriale creste vazand cu ochii.

Devenim din ce in ce mai activi pe social media si in modul online la modul general. Invatam din greselile primului an de activitate si stabilim proceduri de lucru noi si imbunatatite.

Echipa Agromir ajunge, in 2019, la 10 oameni si reusim sa incheiem anul cu peste 10 milioane de lei cifra de afaceri.

2020

Aparitia pandemiei si instaurarea lockdown-ul ne obliga sa ne concentram atentia si mai mult spre mediul online. 

Astfel, cu o promovare agresiva, am reusit sa obtinem o crestere substantiala a vanzarilor la peste 15 milioane de lei.

Acest lucru ne-a determinat sa ne mutam intr-un spatiu mai mare, de 800 mp, care a ramas si astazi punctul nostru principal de lucru.

agromir despre noi depozit cauciucuri
2021

Anul 2021 ne-a invatat ca viata e plina de suisuri si coborasuri deopotriva. 

In luna aprilie, un puternic incendiu a izbucnit in noua hala de pe Bd. Independentei din Baia Mare in care ne-am mutat activitatea. Mai bine de jumatate din marfa avuta a fost distrusa.

Totusi, in ciuda acestui nefericit eveniment, ne-am pus inapoi pe picioare. Am deschis un nou punct de lucru, iar anul l-am incheiat cu vanzari de aproape 19.000.000 lei.

 
2022

In ianuarie inregistram motto-ul „tat ce-i negru si rotund” la OSIM.

Acest lucru nu ne impiedica sa ne extindem aria de produse si sa includem in oferta noastra, pe langa anvelope, si produse pentru agricultura si ferme, garduri electrice, panouri fotovoltaice etc.

Aceasta modificare in portofoliul nostru de produse a devenit apreciata de clientii nostri, astfel ca aceste categorii noi ajung sa reprezinte peste 15% din vanzarile noastre totale.

agromir despre noi echipa
2023

AgroMir reprezinta, in 2023, o echipa serioasa si stabila de peste 20 de angajati si colaboratori.

In luna noiembrie am lansat noul site agromir.ro, cu o interfata mai prietenoasa si usor de folosit. Am semnat parteneriate cu furnizori noi, iar de la 3.000 de produse cate avea site-ul vechi am ajuns la un numar de peste 14.500 in prezent. 

Suntem pregatiti sa va oferim informatii utile si complete, precum si cele mai bune sugestii in ceea ce priveste achizitia de anvelope si jante, garduri electrice, panouri solare si piese de tractoare.

Cauta un produs aici:

Exemplu: 155/80R13

 

Nu te descurci?
Suna la 0754 492 297 si te ajutam noi!

Lasa-ne un mesaj!
1
Suntem aici să te ajutăm!
Salut!
Suntem aici sa iti raspundem tuturor intrebarilor.